Teleskopická vidlice na opékání - nerez.
- opékací vidlice s dvěma nerezovými hroty je vhodná na opékání špekáčků, klobás a zeleniny nad ohněm či grilem
- vidlice je opatřena...
Grilovací jehlice
délka: 100 cm
materiály: pochromovaná ocel, dřevěná rukojeť
Grilovací jehlice je ideální pro opékaní špekáčků, klobás, zeleniny a jiných pokrmů připravovaných...
Rozměr opékací části: 34 x 23 cm
Délka s držadlem: 62 cm
Mřížka opékací otočná je skvělý pomocník při grilování.
Je ideální na grilování masa, zeleniny a jiných grilovaných...
rozměry opékací části (Š x D): 28 x 28 cm
délka s rukojetí: 54 cm
na 3 ryby
Drátěná opékací mřížka na ryby, na které si můžete ugrilovat svůj úlovek přímo u vody, navíc...
délka: 17 cm
materiál: nerez
Jehla určena ke špikování masa, které zvyšuje biologickou a energetickou hodnotu masa, ale také jeho chuť, jemnost a šťavnatost.
rozměry (D x Š): 42 x 9 cm
Drátěný opékač na rybu zabrání rozpadnutí křehkého rybího masa při otáčení nad ohněm nebo grilem.
Je ideální k přípravě grilovaných ryb, mřížka je...